Ece Uslu

- Advertisement -

Ece Uslu returns to screens with the Turkish series ‘Şahane Hayatım’ (My Wonderful Life) after a long hiatus! Ece Uslu will portray the character Ece in the series ‘Şahane Hayatım’ for 5 episodes starting January 2024.

Ece Uslu is one of the beloved and successful figures in the Turkish cinema and television industry. She was born on September 9, 1974, in Izmir.

She began her acting career by receiving theater education and later took part in significant projects in the television and film industry.

ECE USLU TURKISH ACTOR
ECE USLU

She first appeared before the television audience in 1990 with the series ‘İz Peşinde’ aired on TRT 1 and then appeared on the big screen with the film ‘Ah Gardaşım.’

ece uslu
ece uslu

Throughout her career, Ece Uslu has taken roles in successful series such as ‘Kara Melek,’ ‘Üç Kadın,’ ‘Zerda,’ ‘Sevgili Geçmiş,’ and ‘Karagül.’ Demonstrating impressive performances on the theater stage as well, Ece Uslu has proven herself in various genres of productions.”

Ece Uslu
Ece Uslu

Ece Uslu Filmography:

YearProductionRoleType
2024Şahane HayatımEceSeries
2022Sonsuz AşkMovie
2019Sevgili GeçmişCahide Esen KaralarSeries
2017Dayan YüreğimElvanSeries
2016Vezir ParmağıFerideTV film
2013-2016KaragülEbru ŞamverdiSeries
2012Bulutların ÖtesiElif KaracaMovie
2011Erik ZamanıAnneShort Film
2010-2011Kızım NeredeSuna DemiraySeries
2008Son Ders: Aşk ve ÜniversiteSoleyTV film
2007Ayıp Ettik
2007UlakKüçük Kadın
2007-2008Elveda DerkenLaleSeries
2006Sırça KöşkCahide Kutlu
2005Üç Kadın
2005Ölümüne SevdalarNinaSeries
2004BüyüAydanTV film
2004Aşkımızda Ölüm VarAvukat PervinSeries
2002-2004ZerdaZerda EroğluSeries
2002Bana Abi DeZeynepSeries
2001Benimle Evlenir MisinSerapSeries
2000Üç Kadın 2GülşenTV film
2000Üç Kadın 1DoktorTV film
2000Güle Güle
1999Rüzgâr Gülü
1997-2000Kara MelekŞule SaylanSeries
1997Yalan DünyalarEvrim Şenoğlu
1997FıratMelek 2
1996Anılardaki Sevgili
1995Sahte DünyalarEvrim ŞenoğluSeries
1995GökkuşağıTülin
1995Mirasyediler
1995Yahya Kaptan
1993YalancıNeclaTV film
1993Sevgili OrtakSema
1993Rumuz Sev Beni’Garson
1993KıvılcımDuygu
1993Son Söz SevgininMehpareSeries
1992Sarı TebessümNeşeMovie
1991Ah GardaşımAna SpikerSeries
1990İz PeşindeNerimanSeries

Theater Plays:

YearPlay
2012Patron Kim?
2011Tom, Dick & Harry
2010Medya Maymunları
2007Ayıp Ettik
2001Üçüncü Türden Yakın İlişkiler
A Fantastic Addition to the Series ‘Şahane Hayatım’!
- Advertisement -
  • My Wonderful Life in Turkey
  • The Wonderful Life in Turkey
  • Turkish Wonderful Life
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

There is more